20090206

Idag har vi gjort massor, men imorgon kommer det bli att göra ännu mer. (0_o)
Hur som helst så dagen började ju med att vi var iväg på babycafé och bjöd på sockerkaka. =) Och Björn var en liten terrorist på de andra barnen. *lite pinsamt* :P Nej då, men är ju lite synd om de andra barnen. :P He he, han som är äldst efter Björn är liksom åtta månader sen är det nästan bara smått. :P Typ fem månader och mindre. xD Så det är ju lite lagom skillnad. :P Men nu får vi inte gå på babycafé nå längre, utan nu är det föräldra/barngruppen som gäller för oss. =)

Sen efter babycaféet så var det bara att fara hem, kolla över massa vad som behövde handlas inför lördagen och till bakningen till lördagen. :D Sen åkte vi upp till Hanna och Lasse, sen från dem till Borlänge för de skulle köpa delar till skotern. Men allt de skulle ha fanns inte hemma, så det skulle komma hem i mitten av nästa vecka och då ska jag svänga förbi, troligtvis på torsdagen, och hämta det när jag kommer från Vansbro.
Jobbade en jättefin kille där också. :P

Sen åkte vi och shoppade lite (massor!) på barnens hus och sen på Ica Maxi till barnkalaset. :)
Sen köpte vi varsin cheeseburgare på McDonalds och även Björn fick en. :D Han smaskade i sig halva sin ganska omgående. :D He he, närmare bestämt från brandstationen i Borlänge och nästan till Haralds Båtar, vilket inte alls är en lång bit för en så liten att äta en halv cheeseburgare. :P

Men hur som helst, så åkte vi hem till Hanna och Lasse direkt när vi kom från Borlänge, donade lite där, sen ner på ICA, handlade lite mer, sen hem till mig, släpade upp alla grejer och knölade in i kylen och frysen. xD Sen hem till pappa och Rikard för Hanna och Lasse skulle gratulera Rikard.

Efter det så blev det att åka hem till Hanna och Lasse igen, beställde pizza och käkade det hemma hos dem och kollade på film. =)
Sen åkte jag och Björn hem och nu sitter jag här. =) Men ska strax gå och "sleepa". :P

Natti natti!

Inga kommentarer:

Powered By Blogger