20090401

Allt suger

Känner mig så himla trött och less på hela sjukvårdssystemet och allt vad det innebär.
Det är så mycket att förklara och berätta, men för att göra en historia kort; Jobbet har inte skickat in någon sjukanmälan till försäkringskassan så de har ingen registrering på att jag varit sjukskriven.
Och från försäkringskassan är det inte säkert att jag är beviljad någon mer sjukskrivning eftersom "lumbago" som är min diagnos.
(Lumbago betyder förresten "ont i ländryggen")
Och i någon jävla stadgar som "de opartiska läkarna" nere i Malmö sitter och bedömmer om man får sjukskrivning eller ej, i den står det att har man lumbago så får man sjukskrivning i max sex veckor och sen ÄR man frisk. Jag har haft ont i ryggen i snart 12 veckor. Och inte förrän förra veckan så fick jag hjälp som verkligen hjälpte! Och det var hos kiropraktorn. Hade då varit sjukskriven i sex veckor, utan att få minsta hjälp från läkarstationen eller sjukgymnasten.
Och eftersom jag då varit sjukskriven i sex veckor så SKA jag ju ha varit bra i ryggen.
Äh, jag vet inte hur fan man ska förklara... Blir bara så förbannad...

Nu är det i alla fall snack om ifall jag ska få 50% sjukskrivning vilket alltså ska innebära att jag jobbar 50% men det funkar inte med mitt jobb. Och eftersom jag ska gå på "mongo-kursen" så innebär det att jag ska gå 50% varje dag, och det är inte möjligt att dela upp så att jag jobba t.ex. 2,5 dag och sen ledig 2,5 dag. Det är i alla fall helt stört. Har försökt idag att få någon klarhet eller hjälp, men finns fan ingen som vet någonting. (0_o)

Äh, jag lägger ner det här... Blir så jävla less helt enkelt.

För tillfället känns det som att ALLT suger och den enda glädjen är min lilla pojk! <3

1 kommentar:

Hanna sa...

Ja du... Vet inte vad jag ska säga. Dom verkar ju inte ha alla hemma. Men jag hoppas att det löser sig snart.

Powered By Blogger